skip to Main Content

Uiteraard is het mogelijk om de door jou bestelde items binnen 14 dagen na ontvangst te retourneren.

De kosten om het pakket terug te sturen naar Corkdesign.nl zijn voor eigen rekening. Je kunt jouw retourzending aanmelding binnen jouw account bij Corkdesign.nl. Heb je besteld zonder account? Dan kan je gemakkelijk een account aanmaken. Het is belangrijk dat je hiervoor hetzelfde e-mail adres gebruikt als waarmee je jouw bestelling hebt geplaatst. Binnen jouw persoonlijke account bij Corkdesign.nl kun je jouw retourzending aanmelden. Indien je al een account bij ons hebt, kan je jouw retourzending meteen aanmelden. Je maakt zelf de keuze hoe je het pakket aan ons retourneert. Zorg er voor dat de retourzending voldoende gefrankeerd wordt. Je dient het pakket aan ons te retourneren in de originele verzenddoos, en de originele kaartjes en labels zijn nog bevestigd aan het artikel.

Wij raden je aan om het pakket met een “Track & Trace code” te versturen en deze goed te bewaren.

retourzending wordt het totaalbedrag zo snel mogelijk, maar altijd binnen vijf dagen na ontvangst van jouw retour terugbetaald. Bij een eventuele schade aan de retourzending heeft Corkdesign.nl de mogelijkheid om hiervoor kosten in rekening te brengen. Artikelen dienen ongebruikt, compleet, in originele staat en in de originele verpakking te worden geretourneerd.

RETOURNEREN PER POST:

Corkdesign.nl
Buitensingel 49
2286 KZ Rijswijk (ZH)

RETOURFORMULIER PDF

Voor een snelle afhandeling is het belangrijk dat je een retourformulier uitprint, invult en meestuurt. Download het ruil- en retourformulier.

Daarom AE Cork Design

• exclusief handgemaakte uit Portugal!

• FLORE & COJA zijn stuk voor stuk uniek in een beperkte oplage

• gemaakt van kurk en keramiek

• trendy & duurzaam

• kurk is 100% ecologisch

Meer weten?

AE CORK DESIGN
info@corkdesign.nl 
Tel: 0031 - 650677010

All Rights Reserved | AE Cork Design | The Netherlands